Huidverjonging

Een huid zonder rimpels of een grove huidstructuur.. Iedereen wil toch een egale en strakke huid, ook als je ouder wordt? Huidverjonging is tegenwoordig steeds populairder. Een manier voor een strakke huid, zonder een operatie, maar toch een geëgaliseerde huid!

Hoe kan het dat de huid ouder lijkt?

Huidveroudering wordt vaak gekenmerkt door rimpels en huidverslapping, dit kan interne en externe oorzaken hebben. Jouw leefstijl, roken, jouw gezondheid of stress kan de reden zijn dat jouw huid ouder oogt. Dit komt door:

  • Pigmentvlekken. Dit is geen egale kleur.
  • Roodheid. Couperose zorgt voor een niet egale huidskleur.
  • Grove poriën. Deze worden meer zichtbaar naar mate je ouder wordt door het verlies van collageen.
  • Doffe huid. Een doffe huid oogt ouder van een glanzende huid.

Hoe werkt huidverjonging?

Huidverjonging is op een gecontroleerde manier de aanmaak van collageen stimuleren. Dit kan door de Duetto MT Evo laser. De laserbehandeling is een veilige, snelle en baanbrekende behandeling voor het aanpakken van alle bovenstaande verschijnselen. Deze laserbehandeling dringt door tot in de tweede laag van de huid.

Huidverjonging kan toegepast wordt op de handen, in het gezicht, de hals of decolleté. Het is ook zo dat deze behandeling geschikt is voor allerlei huidtypen. Het is niet zo dat de huid al verouderd moet zijn, deze behandeling kan er ook voor zorgen dat huidveroudering tegen wordt gegaan.

Uiteindelijk zal je minder pigmentvlekken hebben, de roodheid zal verminderen net als de grove poriën en het werkt tegen ontstekingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *